Nyt fra Decibel

Nyt om kurser i Decibel

  • Så er der åbent for tilmelding til vores familiekursus for familier med børn med høretab 5-14 år den 3.- 4. oktober på Hotel Legoland. Se invitation og program her
  • Vi inviterer til Temadag om tiden efter folkeskolen den 4. oktober på Hotel Legoland. Se invitationen og program her
  • Konference om høretab for professionelle den 29. oktober på Hotel Storebælt, hvor vi præsenterer resultater fra egen forskning og ny forskning om unge med CI. Her vil I også bliver præsenteret for svenske erfaringer med LENA-systemet - et software der måler den mængde tale, et barn med høretab bliver eksponeret for. Program og tilmelding i august. Følg med på Facebook og på denne side for mere information

Udlandet

er vilde med vores forskningsprojekt, hvor vi undersøger effekten af 3 år med AVT. Derfor har vi fået accepteret et abstract på international konference om CI i Frankrig i juni, vi har lige fremlagt foreløbige resultater på International konference afholdt af Ida-Institute, og så er Lone Percy-Smith lige kommet hjem efter at have fremlagt vores projekt for CI-teamet på Karolinsk Hospitalet i Stockholm. 

 Vi er glade for vores forskningsenhed:)

Glæd jer
Forestil dig, at du kan klikke dig ind på et virtuelt kort og udfra de søgekriterier, du opstiller, kan finde de børn eller de familier, som du har noget til fælles med, og som du måske har lyst til at mødes med. Og måske har du en dreng, der gerne vil mødes med andre drenge for at spille noget bold eller en pige, der der gerne vil lege med andre piger på samme alder med høretab? Lyder det for godt til at være sandt? Slet ikke - for med Decibels nye hjemmeside, der går i luften efter sommer, så bliver det en mulighed for alle jer, der er medlemmer af Decibel. Vi glæder os til at vise jer vores nye univers.
Fordi vi har travlt med alt det nye, så vil I også opleve, at der er lidt stille her på siden. Men I kan godt glæde jer:)   

 
 

DECIBELS AVT-FORSKNINGSPROJEKT 

 

Projektet er i fuld gang og skal sikre, at småbørn med et høretab opnår et alderssvarende talesprog inden skolestart. 

 

Læs alt om projektet her.

 
 
 
   

RETNINGSLINJER FOR BEHANDLING

 

Decibel har været med til at udarbejde retningslinjer for forløbet for børn med CI. Læs mere her.

 

Decibel arbejder for, at der også kommer retningslinjer for børn med høreapparater.