Nyt fra Decibel

Ny Facebook-gruppe

Decibel har fået fået en ny Facebook-gruppe, som hedder "Decibel - Landsforeningen for børn og unge med høretab". Gruppen er for alle der på den ene eller anden måde er involveret i børn og unge med høretab (forældre, pårørende og professionelle m.fl.).

Vi glæder os til at se jer i gruppen! 

Nyt om kurser i Decibel
Husk vi har 'Ny i høretab' i København den 14. januar 2016 og i Aarhus den 21. januar 2016. Det er et fyraftenskursus for pårørende, bedsteforældre og forældre til børn med nyopdaget høretab. Det er gratis for medlemmer af Decibel.
Husk også Temadagen om 'Tiden efter folkeskolen' den 23. januar. Det er en hel dag dedikeret til unge med høretab, der skal videre efter folkeskolen. Få al relevant viden om det system, de unge bliver en del, af ligesom der er oplæg fra unge med høretab, der er godt videre efter folkeskolen. For de unge selv, deres forældre og fagfolk, der arbejder med børn og unge med høretab.
Læs mere om kurserne her

Glæd jer
Forestil dig, at du kan klikke dig ind på et virtuelt kort og udfra de søgekriterier, du opstiller, kan finde de børn eller de familier, som du har noget til fælles med, og som du måske har lyst til at mødes med. Og måske har du en dreng, der gerne vil mødes med andre drenge for at spille noget bold eller en pige, der der gerne vil lege med andre piger på samme alder med høretab? Lyder det for godt til at være sandt? Slet ikke - for med Decibels nye hjemmeside, der går i luften i det nye år, så bliver det en mulighed for alle jer, der er medlemmer af Decibel. Vi glæder os til at vise jer vores nye univers.

Fordi vi har travlt med alt det nye, så vil I også opleve, at der er lidt stille her på siden. Men I kan godt glæde jer:)   

 
 

DECIBELS AVT-FORSKNINGSPROJEKT 

 

Projektet er i fuld gang og skal sikre, at småbørn med et høretab får de bedste muligheder for optimal tale- og sprogudvikling inden skolestart. 

 

Læs alt om projektet her.

 
 
 
   

RETNINGSLINJER FOR BEHANDLING

 

Decibel har været med til at udarbejde retningslinjer for forløbet for børn med CI. Læs mere her.

 

Decibel arbejder for, at der også kommer retningslinjer for børn med høreapparater.