Nyt fra Decibel

Nyt om kurser i Decibel

Så er der gang i kurserne, og det første er Teencamp for 14-17 årige den 29. april til 1. maj. Tilmelding og program er på vej - men du kan skrive til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du allerede nu ved, at du har en teenager, der gerne vil vide mere.
Den 26. -28. august er det familier med børn med høretab 0-4 år, der skal på kursus. Læs mere her

I oktober er der kursus for familier med børn med høretab 5-14 år på Hotel Legoland. Det er den 1.-2. oktober og du kan læse mere her

Ny Facebook-gruppe

Decibel har fået fået en ny Facebook-gruppe, som hedder "Decibel - Landsforeningen for børn og unge med høretab". Gruppen er for alle der på den ene eller anden måde er involveret i børn og unge med høretab (forældre, pårørende og professionelle m.fl.).

Vi glæder os til at se jer i gruppen! 

Glæd jer

Forestil dig, at du kan klikke dig ind på et virtuelt kort og udfra de søgekriterier, du opstiller, kan finde de børn eller de familier, som du har noget til fælles med, og som du måske har lyst til at mødes med. Og måske har du en dreng, der gerne vil mødes med andre drenge for at spille noget bold eller en pige, der der gerne vil lege med andre piger på samme alder med høretab? Lyder det for godt til at være sandt? Slet ikke - for med Decibels nye hjemmeside, der går i luften i det nye år, så bliver det en mulighed for alle jer, der er medlemmer af Decibel. Vi glæder os til at vise jer vores nye univers.

Fordi vi har travlt med alt det nye, så vil I også opleve, at der er lidt stille her på siden. Men I kan godt glæde jer:)   

 
 

DECIBELS AVT-FORSKNINGSPROJEKT 

 

Projektet er i fuld gang og skal sikre, at småbørn med et høretab får de bedste muligheder for optimal tale- og sprogudvikling inden skolestart. 

 

Læs alt om projektet her.

 
 
 
   

RETNINGSLINJER FOR BEHANDLING

 

Decibel har været med til at udarbejde retningslinjer for forløbet for børn med CI. Læs mere her.

 

Decibel arbejder for, at der også kommer retningslinjer for børn med høreapparater.