Nyt fra Decibel

HURRA, HJEMMESIDEN VIRKER IGEN!

Efter 6 måneder med nedbrud af Decibels hjemmeside på grund af hacking, er siden nu endelig oppe at køre igen - Derfor kan I igen modtage relevante informationer fra Decibel via hjemmesiden.    

 

Kurser på vej i Decibel - efterår 2014

Familiekursus for familier med børn med høretab 5-14 år, lørdag den 4. til søndag den 5. oktober 2014 på Hotel Legoland i Billund. Tilmeldingsfristen er 1. september 2014. Læs mere om kurset her. 

Konference om høretab for professionelle, der arbejder med børn og unge med høretab, torsdag den 13. november 2014 på Hotel Storebælt i Nyborg. Tilmeldingsfristen er den  1. oktober 2014. Læs mere om konferencen her

TeenCamp for unge med CI eller høreapparat i alderen 14-17 år, fredag den 31. oktober til søndag den 2. november 2014 på Frijsenborg Efterskole. Tilmeldingsfristen er 10. oktober 2014. Læs mere om TeenCamp her

 
 

BLIV FRIVILLIG

Bliv uddannet som frivillig informant, hjælp med et regionalt arrangement - eller hvad med at lave noget sjovt for børnene på vores mange kurser?! Mulighederne er mange for at gøre en forskel og hjælpe andre. Læs mere her.

 

 

 

 

 
 
 
   

RETNINGSLINJER FOR BEHANDLING

Få viden om forløb, behandling og vejledning om lyd og tale i Sundhedsstyrel-
sens retningslinjer for CI til børn. Læs her

Decibel arbejder for, at der også kommer retningslinjer for børn med HA.