Nyt fra Decibel

 

Ny Facebook-gruppe
Decibel har fået fået en ny Facebook-gruppe, som hedder "Decibel - Landsforeningen for børn og unge med høretab". Gruppen er for alle der på den ene eller anden måde er involveret i børn og unge med høretab (forældre, pårørende og professionelle m.fl.).

Vi glæder os til at se jer i gruppen! 

Nyt om kurser i Decibel
Konference om høretab den 29. oktober på Hotel Storebælt, hvor vi præsenterer resultater fra egen forskning og ny forskning om unge med CI. Her vil I også blive præsenteret for svenske erfaringer med LENA-systemet - et software der måler den mængde tale, et barn med høretab bliver eksponeret for. Læs mere om program og tilmelding her TILMELDINGSFRIST DEN 25. OKTOBER

Glæd jer
Forestil dig, at du kan klikke dig ind på et virtuelt kort og udfra de søgekriterier, du opstiller, kan finde de børn eller de familier, som du har noget til fælles med, og som du måske har lyst til at mødes med. Og måske har du en dreng, der gerne vil mødes med andre drenge for at spille noget bold eller en pige, der der gerne vil lege med andre piger på samme alder med høretab? Lyder det for godt til at være sandt? Slet ikke - for med Decibels nye hjemmeside, der går i luften efter sommer, så bliver det en mulighed for alle jer, der er medlemmer af Decibel. Vi glæder os til at vise jer vores nye univers.

Fordi vi har travlt med alt det nye, så vil I også opleve, at der er lidt stille her på siden. Men I kan godt glæde jer:)   

 
 

DECIBELS AVT-FORSKNINGSPROJEKT 

 

Projektet er i fuld gang og skal sikre, at småbørn med et høretab får de bedste muligheder for optimal tale- og sprogudvikling inden skolestart. 

 

Læs alt om projektet her.

 
 
 
   

RETNINGSLINJER FOR BEHANDLING

 

Decibel har været med til at udarbejde retningslinjer for forløbet for børn med CI. Læs mere her.

 

Decibel arbejder for, at der også kommer retningslinjer for børn med høreapparater.